Go Back Up

Politika Naplate i Plaćanja

revival d.o.o. (“mi”, “nas” ili “REVIVAL”) pruža sljedeće informacije o našim pravilima naplate i plaćanja kako bi klijentima pomogla razumjeti uvjete plaćanja za različite ugovore o uslugama. Pristankom na bilo koju uslugu s REVIVAL-om prihvaćate pravila u nastavku.

Untitled design

Projektna plaćanja

Plaćanja projekta dospijevaju u dva dijela, 50% kada projekt započne, a preostalih 50% dospijeva po završetku i primopredaji projekta. Plaćanje konačnih 50% ukazuje na zadovoljstvo cjelokupnim isporučenim projektom; za marketinške ugovore, nakon ove točke neće se poštovati nikakve promjene koje predvode klijenti. Za projekte web dizajna REVIVAL zadržava pravo ne poštovati revizije nakon ove točke. Svi ugovori imaju trodnevno pravo na raskid. Sedamdeset i dva sata nakon slanja prve fakture, bez obzira je li plaćena ili ne, bit će dužna cjelokupna naknada za projekt. Projekti se ne mogu poništiti nakon 72 sata nakon prve fakture zbog planiranja resursa, rasporeda, strategije i oportunitetnih troškova koje REVIVAL snosi prilikom ugovaranja projekta.

Računi za mjesečna plaćanja dospijevaju po primitku. Otkazivanje usluga zahtijeva 30-dnevnu obavijest za sve tekuće ugovore iz mjeseca u mjesec. Ako se mjesečni zajam ne plati u roku od 7 dana od primitka računa, nastaje naknada od 5% po danu zakašnjenja. Nakon sedam dana kašnjenja plaćanja, REVIVAL zadržava pravo pauziranja svih kampanja do primitka uplate. Za mjesečne ugovore koji se otkazuju bez obavijesti od 30 dana, REVIVAL nema nikakvu odgovornost, dužnost ili odgovornost za povrat plaćanja za bilo koju uslugu koju je klijent platio unaprijed (i naknadno otkazuje). Uklanjanjem pristupa bilo kojem računu, uključujući platforme za oglašavanje ili račune, gubi se svako pravo na povrat novca za usluge.

REVIVAL zadržava pravo, kada je bilo koja faktura neplaćena 25 dana ili više, postaviti mjesto "Coming Soon – Uskoro" na vašu web stranicu i zamrznuti pristup svim web stranicama koje je kreirao REVIVAL ili računima za oglašavanje dok se dug ne plati u cijelosti.

Ako su vaša web stranica i/ili računi stavljeni u način rada "Coming Soon - Uskoro" ili su pauzirani zbog naknade za kašnjenje od 20 dana ili više i želite nastaviti uslugu s REVIVAL-om, zadržavamo pravo zahtijevati plaćanje unaprijed za sve usluge. Plaćanje unaprijed zahtijeva plaćanje računa u cijelosti tjedan dana prije dospijeća plaćanja.

Naknade i plaćanja za hosting, održavanje i oglase

Naknade za smještaj i održavanje plaćaju se godišnje. Svi računi za hosting i održavanje dospijevaju u roku od 7 dana od fakture. REVIVAL zadržava pravo uklanjanja stranice s našeg namjenskog poslužitelja ako se naknade za hosting ne plate u roku od 7 dana. Klijenti koji hostiraju svoje web-lokacije s REVIVAL-om i žele svoje web-lokacije premjestiti negdje drugdje snosit će naknadu za migraciju od 1.250,00 HRK.

Za migraciju hosting-a web stranice, zahtjev prema REVIVAL-u mora biti dostavljen najmanje 15 dana unaprijed za otkazivanje usluga.

Kada se otkaže upravljanje hostingom/web stranicama, REVIVAL mora dobiti pristup vašoj web-lokaciji kako bi uklonio WP Rocket, Akismet, Updraft i sve druge plaćene premium dodatke. Iako sa zadovoljstvom ostavljamo besplatne dodatke instalirane na vašoj web stranici, svi dodaci koje kupi REVIVAL bit će uklonjeni s vaše web stranice.

Ako ne izbrišete plaćene dodatke s vaše web stranice prije prijenosa vašeg hostinga ili prestanka usluga upravljanja web stranicama, to će rezultirati kaznom od 2.000,00 HRK. Ako ova kazna ne bude plaćena u roku od 7 radnih dana od primitka računa za novčanu kaznu, na iznos duga počet će se obračunavati kamate po trošku od 10% po danu.

Reklamne kampanje koje izravno plaća digitalna agencija REVIVAL

Mnogi naši klijenti imaju koristi od toga da izravno kupujemo njihove oglase. Za ove klijente plaćanje za kupnju oglasa dospijeva pet dana prije početka razdoblja kupnje oglasa.

Za kampanje koje traju dulje od 60 dana, fakture se mogu plaćati mjesečno, ali je plaćanje još uvijek potrebno izvršiti 5 dana prije isteka razdoblja fakturiranja prethodnog mjeseca. Na primjer, ako vaše razdoblje fakture traje od 15. u mjesecu do 15. u sljedećem mjesecu i uključuje kupnju oglasa i naknade za zadržavanje, plaćanje za svaki mjesec dospjet će 10. kako bi se osigurala kupnja oglasa za 15. Ovo je potrebno kako bi se izbjeglo da oni s jednogodišnjim kampanjama moraju platiti cijelu kampanju unaprijed.

Za sve dobavljače oglasa s minimalnim troškovima i razdobljima u kampanji, zahtijevat ćemo punu uplatu kako bismo ispunili zahtjeve tog dobavljača prije početka kampanje.

Osim ako nije drugačije određeno ugovorom, ugovorom o opsegu rada ili fakturom, REVIVAL zadržava pravo naplate naknade povrh CPM-a i CPC-a za oglase koje kupujemo za svoje klijente. Ove naknade neće biti veće od 50% ukupnog proračuna klijenta.